keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Shoppailuintoa!

Kävin tänään kiertelemässä kauppoja, jälleen kerran. Kaupoissa kiertelemisestä onkin tullut uusi harrastukseni aina sairaslomalla ollessani. Selkäkivut kun vain pahenevat sohvalla maatessa ja kaupungilla kävelyhän käy melkein liikunnasta. Tänään lähdin kuitenkin etsimään kevättakkia. Ihana nahkatakkini ja muut lempitakkini kun alkavat jo olla niin pieniä ettei niitä kehtaa enää pitää, edes avonaisina. Löysin kun löysinkin kivan Mamaliciousin pitkän takin! Ihanaa! 



Pitkä kevättakki, Mamalicious 64,90,- ja huivi, Seppälä 7,95,-

Takki on oikeasti paljon kivemman näköinen päällä kun hengarissa roikkumassa. Mahan yläpuolella kulkee nyörit, joita saa kiristettyä ja alaosa onkin sitten pussimainen mahan kasvua varten. Myös helmassa on kiristysnyörit ja hihat saa muutettua 3/4 hihoiksi. Olen ihastunut tuohon takkiin ja pirteään kaulahuiviin! Seppälästä löysin myös mukavan pehmeän ja ohuen kevätpipon bad hair dayn varalle. Pipo on oikeasti lähempänä takin väriä (minulla on surkea kamera!).



  Pipo, Seppälä 4,95,-

Lisäksi löysin Anttilan alekorista Maxfactorin lahjapaketin, jossa oli suosikkiripsarini (Masterpiece Max), punainen kynsilakka ja kajalkynä. Hintaa paketilla oli 11,80,- kun pelkkä Masterpiece Max ripsari maksoi alennushintaan 12,95,-. Todellinen löytö! Kosteusvoidetta ostin myös ison putelin, sitä kun menee niin kauhean paljon näitä suurenevia ruuminosia joka ilta rasvaillessa. 

Katselin ja himoitsin jälleen vauvanvaatteita. Pystyin kuitenkin olemaan ostamatta yhtäkään. Olen tehnyt lupauksen itselleni ja Ukolleni etten osta yhtää vauvanvaatetta/-tarviketta ennen kun sukupuoli on selvillä. Luojan kiitos rakenneultra on ensi viikon torstaina! Olen ostellut jo nyt kasoittain vaatteita Pikkumöykylle ja ehkä on järkevämpää panostaa tästä lähtien joko niihin punaisiin tai sinisiin vaatteisiin noiden kaapissa jo olevien valkoisten, beessien ja harmaiden lisäksi. Pikkumöykky on saanut jo muutakin kuin vaatetta. Ihana isäni, tuleva vaari, halusi välttämättä ostaa äitipuoleni kanssa Pikkumöykylle vaunut. No, eihän me hanttiin Ukon kanssa laitettu vaan valittiin maailman ihanimmat, laadukkaimmat ja kestävimmät Emmaljungan vaunut.

Emmaljunga Mondial Duo Combi, White Leatherette. Lastentarvike, 890,-


Vaunut ovat valkoiset. Kyllä, tiedän että valkoinen likaantuu. Materiaali on kuitenkin keinonahkaa, josta lika ja roiskeet lähtevät pyyhkimällä pois. Helpommin kuin kankaasta siis. Lisäksi olen tilannut Pikkumöykylle hoitopöydän ja pinnasängyn Babytownista. Anoppi on luvannut sponsoroida nämä.

Skidi Safari kalustesarja, babytown.fi, 379,-

Meillä on aika pieni makuuhuone, josta oman tilansa vie liian leveä sänkymme ja pinnasänky sijoitetaankin tulevaan Pikkumöykyn huoneeseen. Meidän makuuhuoneeseen paikkansa saa Mawokin unikeinu, joka kiinnitetään joko seinään tai vaatehuoneen ovenkarmiin niin, että se roikkuu minun vieressäni. Muutamat tuttavat ovat kehuneet unikeinua loistavaksi sen "pesämäisyytensä" vuoksi. (Vauvat kuulemma tykkäävät nukkua mieluiten pienessä tilassa?) Tutustukaa ihmeessä unikeinuun tarkemmin täällä.

Mawok unikeinu, vaunuaitta.fi, 179,-

Muita suurempia ostoksia emme ole Pikkumöykylle vielä tehneet. Turvakaukalon saamme lainaksi, mutta haluan vielä ostaa ainakin sitterin. Ja tottakai vielä tarvitaan vanna ja vaippoja ja kaikkea "pienempää".

Nyt käyn syömään! Poltin melkein pitsan uunissa kun niin innoistuin taas tästä kirjoittelusta. Minulla on herkutteluilta, kun Ukkokin lähti suoraan töistä lentopallopeliin toiselle paikkakunnalle niin voin rauhassa (lue: salaa) herkutella. Jälkiruokakin on valmiina.

Coca-Cola Zero (parasta tölkistä) ja Candy King irttikset

Ihanaa illanjatkoa muutamat lukijani ja tervetuloa! Toivottavasti teitä tulee vielä lisääkin.

- Anski ja Pikkumöykky 19+6 (HUOMENNA 20+0!!!)

8 kommenttia:

  1. Tänään löysin tämän uuden blogisi ja ihastuin välittömästi; täällä siis yksi uusi lukija lisää blogillesi!:-)

    Kivasti olet hankintoja vauvaa varten jo tehnyt, itsekin ostin raskauden puolessa välissä miehen kanssa noita isompia juttuja, osan kustansivat minun vanhempani.

    Esikoista siis odotan, ja nyt viikkoja kasassa jo 35+3. Kaikki on tähän asti mennyt hyvin, malttamattomana odotan saavani pikkukullan syliini jo!

    Ihania nämä odotusblogit, toivottavasti jatkat kirjoittamista pitkään ja usein!;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Saija! Mukava kuulla, että tykkäät :) Tarkoitus olisi kyllä jatkaa kirjoittamista, toivottavasti vielä vauvankin synnyttyä.

    Onnea sinulle loppumetreille! Varmasti alkaa jo olla malttamaton olo :)

    VastaaPoista
  3. Oih, ihanat nuo Emmaljungan vaunut! Noiden kanssa tulee varmasti lenkkeiltyäkin. Ja tuo Mamaliciousin kevättakki on aivan ihana, itselläni hakusessa vähän samantyyppinen ;)

    VastaaPoista
  4. Noi vaunut on ehkä kauneimmat mitä tiedän. (Ja tutun mukaan maailman helpoimmat pitää puhtaana juuri nahkapinnan takia) Kyllä noita kelpaa ulkoiluttaakin! ;)

    Mä olen miettinyt, että mä haluan kanssa nuo vaunut sitten meidän vauvalla jos vaan saadaan isovanhemmilta vähän sponssia ;) On ne aika hintavat! Mutta mä olen yksinkertaisesti sitä mieltä, että emmaljungat on ainoa ja oikea vaunumerkki :D

    VastaaPoista
  5. Meillä on toi samat vaunut mutta vaan creme-värinä eli ovat sellaset luonnonvalkoset oon tykännyt noista aivan tosi tosi paljon, samassa paketissa kaikki mitä vaunuilta tarttee: käytännölliset, helpot, hyvin kulkevat ja kauniit! Ja meillä on loskasta huolimatta pysyny se nahka tosi hyvänä, että ei ole sen kanssa ollu mitään ongelmaa :)

    VastaaPoista
  6. Jee, olen siis valinnut oikeat vaunut! Monet ovatkin kyllä sanoneet, että Emmaljungat on OIKEASTI parhaat :)

    Lumia, eiköhän ne isovanhemmat sponsoroi kun hyvin perustelet miksi kannattaa panostaa vaunuihin ;)

    Aniina, onko vaunut tuntuneet koskaan/missään tilanteessa liian isoilta? Niillä kun kokoa taitaa olla hieman enemmän kuin joillain muilla vaunuilla. Se on ainut mitä olen miettinyt.

    VastaaPoista
  7. Ei ole ei, ne näppärät jopa shoppaillessa (koska kääntyvät tosi hyvin niiden renkaiden ansiosta) vaikka ovatkin korkeat ja ehkä vähän leveämmätkin kuin normivaunut. Mutta siis mulla ei ole kyllä tähän mennessä mitään huonoa sanottavaa :)

    VastaaPoista
  8. Loistavaa, teimme siis hyvän valinnan :)

    VastaaPoista