maanantai 28. maaliskuuta 2011

Home sweet home

Blogini etusivulla on kohta viikon verran ollut gallup tulevista paljastusteni aiheista. Vastauksia onkin jo tullut, vielä on yksi päivä aikaa vaikuttaa. Sitä ennen haluan paljastaa teille jo jotain, jota jokunen onkin jo toivonut nimittäin kotini. Asumme Ukkoni kanssa rivitalokolmiossa joen rannalla. Harmikseni minulla ei nyt ole todistetta tuosta takapihallamme virtaavasta joesta, mutta lupaan kuvata takapihaa kesällä.

Olohuone. Pidän olohuoneestamme todella, vaikka joskus se tuntuu liian täydeltä ja hajanaiselta. Huone näyttää kuitenkin juuri minulta, meiltä.


Yllä maaliskuu 2011, alakuvat joulu 2010 sekä kesä 2010.                                                                                                  
 Yläkuvassa kurkkii toinen koiramme.Keittiö on aikalailla alkuperäisessä kunnossaan (alkuperäisellä tarkoitan sitä, että me emme ole remontoineet sitä). Ei ihan lempparikeittiö, mutta käytännöllinen.


Makuuhuone. Tästä tykkään myös. Huomaatte varmaan, ettei meillä ole verhoja makuuhuoneessa. Olen ne kyllä ostanut (useammatkin) mutten koskaan ole saanut niitä ikkunoihin. Enkä oikeastaan enää edes kaipaa niitä.

 

 Tässä nukkumassa toinen koiruliini.

Entinen vierashuone, tuleva lastenhuone, Pikkumöykyn pesä. Huone on vielä lähes tyhjillään, enkä halua paljastaa siitä vielä tämän enempää...


Ovi takapihalle.

Takapihalta. Vihaan tuota keltaista seinää, mutta sitä ei saa maalata, ennen kun koko taloyhtiö alkaa vihaamaan sitä...Kodinhoitohuone ja wc ovat kokeneet pieniä uudistuksia.

Sauna, lempparipaikkani. Tehtiin sauna- ja kylpyhuoneremontti alkuvuodesta 2010.
Tässä se sitten on, my home sweet home. Pikkumöykyn koti. Kertokaa mielipiteenne vapaasti.

4 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä tosi kaunis koti! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis koti. :) Ihanasti sisustettu. Kumpa sitä itsekin saisi oman asunnon...

  VastaaPoista
 3. Ihana koti! Näyttää tosi kodikkaalta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Kyllähän me itsekin tästä tykätään, sitä vaan tuppaa kyllästymään kaikkeen niin nopeasti... :D

  VastaaPoista