torstai 24. maaliskuuta 2011

Hei rakkaani,

äiti ja isi näkivät tänään sinut toista kertaa. Olet pieni ja suloinen, oikea vauva.  Ensimmäisenä halusit näyttää meille komean kuperkeikkasi. Kätilö sanoi sinun olevan tuleva voimistelija. Kovasti liikuit ja menit karkuun ultraäänianturia. Voi sinua hassua, äiti ja isi halusivat vain katsella sinua. Kätilö näytti meille sinun pienen sydämesi ja sen kammiot, eteiset ja veren virtaukset. Löysimme pikkuaivosi, munuaisesi, virtsarakkosi ja mahalaukkusi. Sinulla on kaikki siellä oikein hyvin ja olet kehittynyt hyvää vauhtia. Äiti ei voi uskoa, että painat jo melkein 400g. Pian siellä massussa on puoli kiloa kultaa!


Äiti ja isi tarkastelivat sinua tarkasti ja kätilötäti vaihvisti uskomuksemme.
kuva löytyy täältä Pikkumöykky, sinä olet poika. Meidän rakas poikamme. Isi meinasi haljeta ylpeydestä ja sanoikin kätilölle tieneensä kokoajan sinun olevan poika. Rakastamme sinua jo kovasti pieni rakas poikamme!

Me näemme vielä ainakin kerran sinut ruudun kautta, viikolla 30 äiti menee kätilön tutkittavaksi jälleen. Täti haluaa varmuuden vuoksi tarkastaa istukkasi paikan. Kohdun kasvaessa saattaa istukkasi olla hieman liian lähellä kohdunsuuta. Äiti ei oikein tiedä mitä se tarkoittaa, mutta kätilö painotti ettei saa huolehtia koska mitään hätää ei ole. Kyseessä on vain tarkistus, varotoimenpide. Ja mielelläänhän äiti sinut näkeekin taas!


Sinun mummi, vaari, kummi ja eno ovat saaneet jo vinkin ostaa sinulle sinisiä vaatteita. He ovat kaikki hyvin iloisia ja onnittelivat meitä kovasti.


Kasva vielä siellä turvassa rakkaani, elokuussa näemme! 


- Äitisi

3 kommenttia:

  1. Onnea poikalupauksesta! Ja ihanaa lukea että kaikki oli hyvin. Kirjoitat niin kauniisti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lumia ja Miikkulainen! :) Aika ihana fiilis on ♥

    VastaaPoista