keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ultraodotuksia

Kiitos teille ihanat lukijat, olette lisääntyneet! Toivottavasti olette myös huomanneet etusivulla olevan gallupin koskien blogiani ja mahdollisia tulevia paljastuspostauksia. 

 kuva löytyy täältä

Tänään on 20+6. Huhhei, huomenna alkaa siis 22.raskausviikko (21+0). Ja huomenna on se pitkään odotettu rakenneultra. Tunnen oloni pikkulapseksi jouluaatonaattona. Mahan pohjassa kutittelee (myös Pikkumöykky), jännittää, pelottaa enkä osaa olla paikoillani kun toivon huomisen jo tulevan! Onneksi ultra on aamusta. Menen huomenna töihin aamu seitsemältä ja ehdin pari tuntia tehdä töitä ennen ultraan menoa. Eipä tarvi ainakaan kotonaan pyöriä ja odotella ajan menevän eteenpäin. 


Minulla ja Ukolla on alusta asti ollut aika poikaolo. Poikaa jossain vaiheessa "toivoinkin". Älkää käsittäkö väärin, meille ei ole väliä kumpaa sukupuolta Pikkumöykky on, mutta lähinnä mielenkiinto poikavauvojen hoitoon on tällähetkelle suurempi. Meidän läheisillä on monilla pikkuprinsessoja, joita olen hoitanut mutta koskaan en ole hoitanut pientä poikavauvaa. Siitä siis se mielenkiinto. 

Nyt oloni on muuttunut tyttöoloksi. Olen nähnyt unta ihanasta pinkistä lastenhuoneesta ja vaaleanpunaisista vaatteista. Syön (lue himoitsen) kaikkea makeaa, etenkin nyt raskauden puolessa välissä. Finnejä on putkahdellut välillä keskelle otsaa, vaikken ole koskaan noista talipalloista kärsinyt. Pikkumöykyn syke on aina ollut 160+, joka on myöskin tytön "merkki" vanhan kansan uskomusten mukaan. 

 kuva löytyy täältä

Oli miten oli, tuli kumpi tuli niin huomenna se toivottavasti selviää! Pidättehän peukkuja, että kaikki on kunnossa vaavelilla?

Kerron huomenna uutiset.

5 kommenttia:

  1. Onnea huomiseen ultraan :)
    Mulle on aina kerrottu että korkeat sykkeet olisivat pojan merkki. Meillä ainakin oli aina +150 ja poikahan sieltä sitten lopulta tuli. Mutta koskaan ei voi olla 100% varma :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lumia!

    Heidi, niin minäkin aluksi luulin, että se olisi pojan merkki mutta neuvolan terkkari sanoi, että yleensä tytöllä olisi korkeampi. Tiedä sitten. Kaikka on kai niin yksilöllistä :)

    VastaaPoista
  3. Peukut! :)
    Meillä tytöllä syke oli 130-140 väliä ja nyt on tässä toisessa odotuksessa sykkeet on 150-160 väliä, ja epäilemme vahvasti että näimme rakenneultrassa poikalupauksen (vaikka emme siis kysyneet, kun isäntä ei halunnut tietää).

    Molemmissa odotuksissa mulla on tullut myös "kukintoa" naamaan, jota mulla ei normaalisti ole muutamaa hassua finniä sillon tällön lukuunottamatta.

    VastaaPoista
  4. No nythän kävikin niin, että korkea syke meinasi poikaa. Meillä ainakin näin! ;)

    VastaaPoista