tiistai 3. toukokuuta 2011

Kevättä ilmassa

Sitä on nyt kaikkialla. Kevättä. Iholla, vaatteissa, hajuissa, mauissa...

Sain kummiltani tuliaisia kun he muutama viikko sitten kävivät meillä. Kummillani on oma yritys, joka maahantuo ja myy kaikenlaista luonnonkosmetiikkaa. En ole itse missään vaiheessa ollut kovinkaan kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Tai lähinnä se ajatus ja ideologia eivät ole tulleet edes mieleeni. Olen ottanut kummini tuomat tuliaiset ahkeraan käyttöön ja olen ollut erittäin tyytyväinen luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Olen testaillut Laveran vartalonkuorinta-ainetta, suihkusaippuaa sekä vartalovoidetta. Suihkusaippua ja kuorinta-aine ovat voidemaisia ja koostumukseltaan ohuita mikä tekee niiden hieromisesta iholle miellyttävän kokemuksen. Kosteusvoide kosteuttaa ihoa ihan oikeasti, eikä siis vain jätä tunnetta kosteutetusta ihosta. Kaikki tuotteet tuoksuvat ihanalle raikkaalle appelsiinille, keväälle.

Ostin eilen hiuslakkaa, josta on tullut tuoksunsakin takia lempparini, Four Reasonsin Shaper. Four Reasons-tuotteita käytin myös aikoinaan hiustenpidennysten kanssa, erityisesti kosteuttava shampoo ja hoitoaine sopivat hyvin kuivahkoille pidennyksille. Ja hiuslakankin tuoksusta, ihanaisesta tuttifrutista tulee mieleen kevät.


Kevättä rinnoissa. Jep, nyt se sitten on tapahtunut. Tissit on kasvaneet. Ostin Seppälän alesta ihanat mustat pitsirintsikat ja tietenkin sovittamatta. Kuppi näytti suurehkolta ja ajattelin sen koonsa puolesta sopivan minulle, eihän tissini ole juurikaan kasvaneet. Niin ajattelin. Mutta kappas, eihän nämä maitokoneet niihin mahtuneet. (Maitoa ei onneksi vielä kuitenkaan tule.)

Olen laiskalla tuulella, ahdistaa istua sohvalla tai missä tahansa kun ylävatsaa puristaa ja painaa, kuin joku olisi laittanut tissien alapuolelle kireän vyön. Taitaa olla joka iltaista turvotusta. On vaikea hengittää eikä hyvää asentoa ole helppo löytää.

Herkuttelin iltapalaksi tummista suurimoista keitetyllä mannapuurolla ja keväisillä mansikoilla (mansikat ovat uusi mielihaluni). Ilman sokeria tietenkin, jotten turhaa nostele verensokereitani.  Heidohei, palataan paremmalla voinnilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti