lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappuherkuttelua(ko?)

Toivottaa kaikille oikein mukavaa vappua! 
Muistakaa nauttia kuohuvaa juomaa, itselläni kylmenee jääkaapissa alkoholiton light siideri ja herkutelkaa munkeilla ja nakeilla. Ne jää kyllä multa syömättä tämän typerän diabeteksen takia. Mutta... olen syönyt pari kertaa jäätelöä tai ihan vähän karkkia ilman, että verensokerit on nousseet juuri lainkaan! Tämä on hivenen hämmentävä mutta mukava yllätys. Kai saa joskus pienesti herkutella, jos ei verensokerit kerta nouse? Ostin täksi päiväksi jo mansikoita ja kun Ukko meinaa kuitenkin vielä käydä ostamassa olutta kaupasta niin meinaan pyytää häntä tuomaan donitsipaketin ja uskallan uhmata sokeritasapainoa ainakin maistamalla tuota sokeroitua herkkua. Lisäksi meillä luvassa tänään grillailua, saan onneksi syödä lihaa ja salaattia niin, että napa räjähtää!

Toivotaan auringon pilkettä vielä tähän päivään, muuten onkin iloinen fiilis! :)

Iloista vappua,
toivottaa Anski ja PikkuOnni

2 kommenttia:

  1. Hyvää vappua myös teille! :)
    Meillä tämä päivä sujuu kotona, huomenna päiväks anopille ja illasta sitten korkkaan mun alkoholittoman siiderin jääkaapista 2v kihlapäivän kunniaks, isäntä vissiin tujummalla drinksulla ;)

    Klara Vappen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hih, meilläkin on vappuna kihlapäivä! Huomenna eli 1.5 tulee 3 vuotta kihloissa :) Me ollaan tänään kerranki Ukon kanssa menossa yhdessä yhteisille kavereille istumaan iltaa. Ei ole useasti sitä tapahtunut nyt raskauden aikana kun ei ole mulla ollut fiilistä. Mutta tänään vois hetken vaikka jaksaakin katsella muiden juhlintaa, ainakin Suomen lätkäpelin ajan :)

    VastaaPoista