tiistai 14. kesäkuuta 2011

I´m still here!

Blogihistoriani pisin postaustauko on nyt ohi! Täällä ollaan edelleen, hengissä ja yksin kappalein. Tiedä sitten onko kukaan kaivannutkaan... Kirjoitustauko johtuu ihanista helteistä, mukavista puuhista ja kaikenlaisista tekemisistä. Mutta myös huonosta voinnista, jaksamattomuudesta, väsymyksestä ja rannekanavaoireyhtymästä. LUPAAN kertoa teille näistä kuulumisista lisää vielä tämän päivän puolella. Nyt on kuitenkin lähdettävä kauppaan ja asioille.


Ps.Yhtään vastausta ei tullut minun Paljastan ellen paljastu- postaukseen ja olen joutunut harmittelemaan lukijoideni katoamista (?) ja kommenttien hiipumista. Olettekos te ihanuudet vielä samoilla aaloilla?

2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan!
    Lueskelemassa käyn kyllä tiuhaan, mutta kommentointi saati oman blogin kirjoittaminen tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta. Nyt nautittiin helteistä ulkoilmassa, reissunpäällä ja aiemmin tossa tytön sairastellessa ja omakin vointi ollut hieman väsynyneempi (rauta-arvot laskussa jälleen.. )

    Odottellen seuraavaa kuulumispostaustasi! :)

    VastaaPoista
  2. Jihuu, ainakin sinä Miikulainen olet täällä, hienoa! :) Kuulumispostaus tosiaan tulossa tänään myöhemmin kunhan maltan asettua hetkeksi aloilleni.

    VastaaPoista