torstai 12. toukokuuta 2011

Vauvakuumetta

Minuun on iskenyt käsittämätön, ihana, kutkuttava vauvakuume. Vauvahan on toki masussa, joten kuumetta ei oikein voi alentaa. Yritin lievittää sitä hipelöimällä kaikkia PikkuOnnin tavaroita, haistelin pieniä nuttuja (eihän ne tietenkään millekkään tuoksu, olen pessyt ne hajusteettomalla pesuaineella) ja ihailin kaikkea vauvaan liittyvää. Eilen luin vau.fi:stä, että jos Onni syntyisi nyt, olisi hänellä 90% mahdollisuudet selvitä keskoshoidossa! Nyt ollaan jo niiiin voiton puolella! Tämä sai minut ajattelemaan pikku kääröäni entistä enemmän ja haluaisin jo niin kovasti hänet syliini.

Kasva vielä hetki kuitenkin Onni, tapaamme kyllä aikanaan. Äiti on vain niin malttamaton.



Hoitopöydällä on vielä paljon tavaraa paketeissa (en halua avata niitä pölyyntymään). Onnin huone on muutenkin vielä aikalailla vaiheessa.
Tämän helistimen/purulelun osti Onnin tuleva täti, minun siskoni. Ja kyseessä on siis 6-vuotias ihana pikkusiskoni, joka Ruotsin risteilyllä ollessaan halusi tuhlata omia vähiä rahojaan tulevaan vauvaan. Suloista!
 Pienet vaatteet odottavat Onnia.
 Isompiakin vaatteita on jo isot kasat muttemme todellakaan ole ostaneet kaikkia vaatteita vaan olemme saaneet paljon vaatteita käytettyinä tutuiltamme. Äitiyspakkaus on vielä saamatta (missäköhän se viipyy?) enkä tiedä mahtuuko äitiyspakkauksen vaatteet enää koko lipastoon...
Muutamia kirjoja olen ostanut täysin uusina, pidän kirjoja arvoikkaina tavaroina, joita ei voi koskaan olla liikaa (näkisittepä oman kirjahyllyni). Kirjat ovat kuitenkin alennusmyynnistä ja ovat uusinakin maksaneet vain muutamia euroja.
 Tulevan mummin lahja Onnille, sitteri, joka odottelee vielä paketissaan.
 Kulta pieni - vauvakirja on aivan ihana vauvakirja. Ei ihan perinteinen vaan todella tyylikäs ja kaunis.
Olen Vauva-lehden tilaaja ja Kaksplussaa ostan joskus irtonumeroina.

Ei tämä vauvakuume taida laskea ennen kuin Onni on sylissä... ♥

4 kommenttia:

  1. Täälläkin on hiljalleen alkanut samanlainen vauvakuume hiipiä puseroon. En millään malttaisi odottaa pikkuisen näkemistä, vaikka laskettuun aikaan on vielä reilusti viikkoja. Meillä on muuten sama lipasto (erivärisenä tosin) täytetty Nutun vaatteilla. Ajattelin, että kaikki vaatteet mahtuisivat alalaatikkoon, mutta hupsis, kuinkas kävikään: ei taida meilläkään äitiyspakkauksen vaatteet enää mahtua lipastoon :D

    VastaaPoista
  2. Onpa teillä Onnille jo paljon kaikkea! Ja ihan oma lastenhuone...
    Mä en ole vielä halunnut laittaa mitään vauvalle valmiiksi näkyville, ettei tule liian kova ikävä, kun katselee niitä vauvaa odottaen ;) Sitteri (ja tilauksessa oleva hoitopöytä) on ainoa, mikä on luvan kanssa saanut jäädä näkösälle, kun ei se oikein varastoonkaan mahdu... katsotaan sitten, mihin se äitiyspakkaus pukataan, kun se parin viikon päästä saapunee.

    VastaaPoista
  3. Ihana huone, tai siis osa mitä kuvista näkyy. Meillä on kans vihreää ja valkoista sekä tummaa puuta värimaailmana.

    Tuo Kulta pieni vauvakirja on ihana, ostin sen siskolleni hänen odottaessaan tytärtään. Sisko osti minulle muumivauvakirjan joka on myös aivan ihana! :)

    Mä tilasin Kaksplussaa vuoden päivät, ja ostin vauva lehteä irtiksinä kun osu kiinnostavat otsikot. Nyt taas tilaan vauvaa vuoden päivät ja ostan Kaksplussaa kun tulee hyviä otsikoita :)

    Mulla on ainakin ikuinen vauvakuume, mulla iski vauvakuume aivan törkeänä kun sain esikoisen syliini osastolla ensimmäisen kerran, erossa vietetyn yön jälkeen. 3. päivänä sairaalassa totesin isännälle että mä haluan näitä tusinan verran ainakin <3 Kyllä meinas ukko pyörtyä siihen paikkaan! ;D

    VastaaPoista
  4. Tuittu, joo meillä alkaa oikeastaan kaikki olemaan jo hommattuna. Vaunut pitäis vaan noutaa liikkeestä kun niille joku paikka keksitään ja turvakaukalo tuttavilta. Haluan, että kaikki onkin ajoissa valmiina ettei tule hoppua :) Ja kun olen selkävaivoista kärsinyt koko raskausajan, halusin saadakin kaiken suht koht kuntoon ennen viimeisiä viikkoja, jolloin en todennäköisesti sängystä ylös pääse :D Mulla kans ongelmana se, minne sen äitiyspakkauksen sisällön oikein tungen ;)

    Miikkulainen: Kiitos, tykkään itsekin väreistä ja huoneen "tunnelmasta". Tosin se, mitä ette ole nähneet, on tietokonenurkkaus jossa meidän pöytäkone odottelee ostajaansa ja vanha kamala tietokonepöytä kaatopaikkaa. Kun ne on saatu pois, haen mummolasta vielä valkoisen vanhanaikaisen kiikkutuolin Onnin huoneeseen ja sitten se alkaa olla pientä viilausta vaille valmis :) Mä mietin kans tota Kaksplussan tilausta mutta taitaa olla järkevämpi tilata nyt vaan yhtä ja ostaa sitten irtona sitä jos on mielenkiintoisia juttuja :)Ja vauvakuume on kyllä kova, voi jestas. Toivottavasti se lievittyy kun saan sen nyytin syliin ♥

    VastaaPoista